10 Σεπτεμβρίου  2016

 

Και ξαφνικά μας ήρθε η κεραμίδα.

Μόλις βάλαμε κάρτα 10€ στο κινητό και μας λέει οτι έχουμε διαθέσιμο υπόλοιπο 4€ !!

Πάμε στο κατάστημα που εκπροσωπεί την Cosmote.

Η συμβουλή τους:

Ζητείστε απο το 13888 να σας κάνουν φραγή στα 5ψήφια νούμερα.

(Κάποιος πρέπει να τους ενημερώσει οτι αυτό δεν αρκεί για τη περίπτωση αυτή).

Καλούμε το 13888.

Βγαίνει ο αυτόματος τηλεφωνητής και μας ρωτάει τι θέλουμε

Απαντάμε: Φραγή του τηλεφώνου μου στα 5ψήφια νούμερα

Ανταπόκριση: Δε σας καταλάβαμε ...

Βγαίνει η γνωστή μουσική αναμονής με τη διαβεβαίωση οτι θα μιλήσουμε με εκπρόσωπο.

Μετά απο λεπτά υπομονής και επιμονής βγαίνει ο εκπρόσωπος.

-Παρακαλώ ... Κώστας εδώ... πως θα σας εξυπηρετήσω;

-θέλω να κάνω φραγή στα 5ψήφια νούμερα και ιδιαίτερα στο 54578 που με χρεώνει χωρίς τη θέλησή μου.

Δεν θα σας ταλαιπωρήσουμε τι είπαμε στο παλληκάρι και τι ρωτήσαμε αλλά βγάλαμε λαγό!

Θέλει 2 ενέργειες:

-Να ζητήσετε φραγή στους 5ψήφιους

-Αλλά να ζητήσετε και τη διαγραφή απο τη λίστα της εταιρίας που σας κάνει τις χρεώσεις!

(Στην οποία σπάμε το κεφάλι μας πότε εμείς ήρθαμε σε επαφή μαζί τους και σε τι δεσμευτήκαμε)

Μήπως πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας με τέτοιες συμπεριφορές σε καιρούς δύσκολους για τους Έλληνες πολίτες;

Όταν κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν τη γνώση να αντιδράσουν πέφτουν θύματα τέτοιων ενεργειών;

Και μήπως τα ΜΜΕ έπρεπε να ενημερώνουν συνέχεια γι αυτή την ευρυματική χρέωση;

 

Επι πλέον συμβουλές:

-Η επικοινωνία σας με το 13888 καταγράφεται.

-Για μας δεν αρκούσε το μικρό όνομα του εκπροσώπου. ρωτήσαμε και καταγράψαμε σε ένα χαρτί το επώνυμό του, την ημέρα και την ώρα που κάναμε τη κλήση.

Μπορείτε να δηλώσετε τη φραγή και για το δικό σας τηλέφωνο αλλά και άλλο της οικογένειάς σας αρκεί το πρόσωπο αυτό να είναι κοντά σας να μιλήσει για επιβεβαίωση.

Και στις δύο περιπτώσεις μας ζητήσανε τον αριθμό ταυτότητας ή το ΑΦΜ οπότε να τα έχετε πρόχειρα.

Αυτά κάναμε και περιμένουμε αποτέλεσμα.

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε.

 

pythari.gr

 

23 Αυγούστου  2016

 

Αθλητισμός Τέρας

 Άρθρο του Αλεξ Βλαχόπουλου για pythari.gr

 

Αθλητισμός Τέρας

 

Μπορείς αλήθεια να ξεχωρίσεις τι από όλα ενοχλεί το πίσω μέρος του μυαλού ενός πραγματικού φίλαθλου όταν εξελίσσεται μπροστά του η στιγμή τερματισμού ενός εκπληκτικού σπρίντερ, αλλά γνωρίζει οτι το φάντασμα ενός Μπεν Τζόνσον παραμονεύει να ξεπηδήσει μέρα μεσημέρι, ενώ η Ολυμπιακή σημαία ανεμίζει την ίδια στιγμή σε κάποιο στάδιο;

Τι να σκεφτεί και να επιλέξει για χειρότερο, όταν γνωρίζει οτι ένας «νονός» του αθλητισμού μιας χώρας μπορεί να εξαγοράσει και να κατευθύνει τα πάντα εκεί που θέλει;

Να ευνοήσει, να αδικήσει , να εξαγοράσει, να διαφθείρει;

Τελικά είναι η εικόνα ενός αθλητικού συλλόγου;

Ή μήπως η εικόνα ενός θιάσου που όταν σβήνουν τα φώτα ενός αγώνα, ο θιασάρχης με τις ορντινάντσες του συναντιόνται στα «σκοτάδια» για να επιλέξουν το επόμενο έργο που θα παρουσιάσουν στο φίλαθλο κοινό;

Τι να επιλέξει για χειρότερο όταν έχει ενημερωθεί από τη δημοσιογραφία οτι ιστορικές ομάδες αθλημάτων στο παγκόσμιο στερέωμα οδηγούνται σε υποβιβασμούς γιατί το αποτέλεσμα αγώνων ήταν προσυνεννοημένο για τον στοιχηματισμό;

Θα έλεγε κανείς οτι είναι δύσκολο να διαλέξεις ποιο είναι το μαχαίρι στα πλευρά του αθλητικού ιδεώδους.

Όμως δεν θα χρειαστεί και δείκτης υψηλής νοημοσύνης για να βρει κάποιος τον κοινό παρανομαστή των βασικών κακών που διέπουν το σημερινό αθλητισμό και φυσικά έχουν δημιουργήσει ντόμινο φαινομένων όπως για παράδειγμα τη βία.

Εύκολο να διαπιστώσει κανείς οτι ο αθλητισμός ακολουθεί το ποτάμι της παγκοσμιοποίησης σε όλο της το μεγαλείο, και σε όλη της τη φιλοσοφία:

Απο τον κότινο της Ολυμπίας στη μάχη για το οικονομικό κέρδος.

Τρανταχτό παράδειγμα το χλωμό ποσοστό στο παγκόσμιο στερέωμα όσων στηρίζουν την επιστροφή των Ολυμπιακών αγώνων στη πατρίδα τους!

Λέτε να αφήσουν τα γνωστά αναψυκτικά και όσοι λυμαίνονται τον αθλητισμό να επιτρέψουν σε μία χούφτα ευσυνείδητους και αθλητικά πολιτισμένους ανά τον κόσμο να τους πάρουν τη μπουκιά απο το στόμα;

Για το χρήμα ο ανταγωνισμός των εταιριών που παράγουν τα φάρμακα ντοπαρίσματος.

Που αν δεν αλλάξουν οι κανονισμοί θα συνεχίσουμε ν ακούμε τρανταχτά ονόματα γιγάντων του αθλητισμού, να διπλώνουν ντροπιαστικά την «ουρά» τους μετά εορτής και να εξαφανίζονται απο το προσκήνιο σα να μην υπήρξαν ποτέ!

Γιατί όμως σε περίπτωση ντόπινγκ να καταλογίζονται ευθύνες μόνον στον αθλητή και στον προπονητή και όχι και στην εταιρία που παράγει και προωθεί τα σκευάσματα;

Για το χρήμα και οι ύποπτες, αδιαφανής μεταγραφές και ακόμη πιο ύποπτα τα συμβόλαια με τα ιλιγγιώδη ποσά.

Η συμμετοχή ξένων παικτών σε ομαδικά αθλήματα είναι μία καλή ευκαιρία να εμπλουτιστεί η φαντασία και η νοοτροπία των ντόπιων αθλητών, αλλά και να απολαύσουν ακόμη καλύτερο θέαμα οι φίλαθλοι μιας χώρας.

 Όταν όμως αποτέλεσμα των συμβολαίων ενός συλλόγου είναι να ψάχνεις στην ομάδα ντόπιο αθλητή και αντί αυτού να συναντάς ... μικρογραφία της μικτής κόσμου φωνάζει το πράγμα, κραυγάζει!

Χρειάζεται «τσαγανό» από τις αρμόδιες Αρχές μιάς χώρας να ελέγξουν με αυστηρότητα και διαφάνεια τη διακίνηση των τεράστιων ποσών.

Για το χρήμα και η πίκρα του αγνού φιλάθλου που αντιλαμβάνεται οτι η ομάδα του δεν έχασε επειδή δεν μπορούσε πραγματικά να αποδώσει, αλλά επειδή το παιχνίδι στήθηκε στο στοιχηματισμό.

Πομπή με αρχηγό το χρήμα λοιπόν ο σημερινός αθλητισμός. Και πισω του σερνόμενο κάθε καρυδιάς καρύδι να πατάει τις μνήμες του άγνωστου γίγαντα απο τη Πέλλα, τη Θήβα, την Αθήνα, τη Σπάρτη, την Αλικαρνασσό, τη Ρόδο και όλες τις άλλες αρχαίες Ελληνικές πόλεις, τότε που η μόνη τους αμοιβή ήταν ένα στεφάνι αγριας ελιάς, η δόξα και η ξεχωριστή κοινωνική θέση στη πόλη που τον γέννησε.

Που είχαν τόσο ανεπτυγμένο το πολιτισμό στο «είναι» τους που ακόμη και τους πολέμους σταματούσαν προκειμένου να τιμήσουν την ευγενή άμιλα!

Ας θυμηθούμε τι γίνεται σήμερα!

Σε κάθε βήμα του κάθε Μπόλτ στο στίβο αφαιρείται βίαια και μία ανθρώπινη ζωή από τις συγκρούσεις και τη τρομοκρατία στην Ασία, στην Αφρική, στην Ευρώπη, στην Αμερική.

Πέρα όμως απο τα οικονομικά κέρδη έχουμε τα φαινόμενα εκμετάλλευσης του αθλητισμού και για άλλους σκοπούς απλώνοντας ένα ντόμινο επακόλουθων, όπως τη «παράγκα» των κατευθυνόμενων φανατισμένων οπαδών βίας μέσα κι έξω απ τα γήπεδα που εμποδίζουν τουλάχιστον την οικογένεια σε πολλές χώρες να γίνει ίσα κι όμοια με εκείνη την οικογένεια που απολαμβάνει τη Γιουνάιτεντ στο γήπεδο σαν οικογενειακή γιορτή.

Χωρίς κάγκελα ντροπής, χωρίς βρισιές, χωρίς συμπλοκές, χωρίς φωτοβολίδες σφηνωμένες σε ανθρώπινα σώματα, χωρίς τον αθλητή να βρίσκεται ξαπλωμένος σφαδάζοντας, χωρίς δακρυγόνα, χωρίς ντροπιαστικές συμπεριφορές.

Η δράση τέτοιων ομάδων δημιουργεί μάλιστα εύλογες και ποικίλες υποψίες καθώς σε συγκρούσεις «φιλάθλων» σε αγώνα μιάς χώρας συμμετέχουν συχνά και αρκετοί προερχόμενοι από άλλες χώρες!

Η Τηλεόραση και γενικότερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν θα πρέπει κατηγορηθούν για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Αντίθετα έχει βοηθήσει τους πραγματικούς φιλάθλους να αντιληφθούν τη δυσάρεστη πραγματικότητα.

Θα μπορούσε όμως απο ορισμένα έντυπα και δημοσιογράφους να αποφεύγεται η δημιουργία φανατισμού - ηθελημένου ή αθέλητου – καθώς μερίδα των νέων είναι ευάλωτοι στο φανατισμό ιδιαίτερα σε μία περίοδο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης

και της υφιστάμενης ανεργίας.

Πρόληψη, αυστηρότερη νομοθεσία, έλεγχος, αυστηρότερες τιμωρίες είναι γενικά το τετράπτυχο που θα μπορούσε να διορθώσει κάπως τη πορεία στο ταλαιπωρημένο αυτό «σκαρί» Και επειδή είναι κατανοητό οτι η λύση δεν θα έλθει ποτέ μόνον απο τα πάνω ο κάθε πραγματικός φίλαθλος θα πρέπει να σκεφτεί τη στάση του απέναντι στα προβλήματα αυτά με ότι αυτό σημαίνει.

 Θα αναρωτηθούμε :

Μα δεν υπάρχει τίποτα το υγιές πλέον στον αθλητισμό;

Η απάντηση είναι:

Κάθε άλλο!

Στον αντίποδα της ασυνειδησίας βρίσκονται οι Πρωταγωνιστές, η βάση του Αθλητικού πολιτισμού!

Και δεν είναι άλλοι απο τους ίδιους τους Αθλητές.

Μιλάμε αφ ενός για τα παιδιά του κλασσικού αθλητισμού και αφ ετέρου για τους πραγματικούς ήρωες της Παραολυμπιάδας.

Όχι τους αμειβόμενους επαγγελματίες αθλητές που αμείβονται πλουσιοπάροχα.

Αλλά γι αυτούς που χρόνια αγκομαχούν, στερούνται, υπομένουν, παλεύουν με τεράστια προβλήματα και όμως αντέχουν για μια εμφάνιση, για έναν αγώνα.

Και που έχουν μόνιμα στραμμένο το βλέμμα στο χρυσελεφάντινο τραπέζι του Ναού της Ήρας, εκεί στην Ολυμπία.

‘Οπου ο νεαρός γόνος εναποθέτει τα κλαδιά της αγριελιάς για να τα πάρουν μετέπειτα οι Ελλανοδίκες και να στεφανώσουν τους άξιους νικητές.

Τους νικητές της φυσικής δύναμης, της φυσικής ταχύτητας της φυσικής αλτικότητας.

Τους άγγελους του μηνύματος οτι οι πραγματικές αξίες δε πεθαίνουν.

Απλά ξαποσταίνουν!

 

Αλεξ Βλαχόπουλος για pythari.gr

 

23 Ιουλίου 2016

Η νέα ανεξήγητη σφαγή αθώων ... δεν είναι ανεξήγητη!

To άρθρο του Διογένη για pythari.gr

 

Όσα φρικιαστικά δεν συνδέονται με το Ισλαμικό κράτος πρέπει να τα δούμε απο άλλη αφετηρία.
Δηλαδή σε τι περιβάλλον μεγαλώνουν τα παιδιά τις τελευταίες δεκαετίες.
-Πρώτο: Στη πλειοψηφία τους τα αγαπημένα ηλεκτρονικά παιχνίδια έχουν θέμα την ανταμοιβή και την άνοδο στο παιχνίδι για την αφαίρεση ζωής με διάφορους τρόπους.
-Δεύτερο: Οι εικόνες στη τηλεόραση είτε πρόκειται για σήριαλ, τηλεταινία, ειδήσεις εκπέμπουν φρικιαστικές εικόνες αίματος, βίας και θανάτου που χαράζουν παιδικές ψυχές και μυαλά.
Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε οτι το παιδικό μυαλό συνηθίζει στην ιδέα οτι οι ζωές γύρω τους δεν έχουν καμμιά αξία;
Ότι όλα τα παιδιά δεν έχουν τις ίδιες αντιστάσεις στη κακή μίμηση;
Ότι το bulling στις νεαρές ηλικίες και το αμόκ για δολοφονίες στην ενηλικίωση είναι φυσική συνέπεια της επίδρασης απο τα θέματα της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, των ηλεκτρονικών παιχνιδιών;
Και πόσο για γέλια και για κλάμματα είναι εκείνα τα γελοία σήματα προειδοποίησης στη TV για κατάλληλες και ακατάλληλες ηλικίες που επιτρέπουν ακριβώς σε τρυφερές ηλικίες να "απορροφούν" τα σκουπίδια του κάθε μαλάκα που αποκαλεί τη φρίκη "τέχνη";
Τελικά πόσο κοντά μας είναι οι αιτίες της Νίκαιας, του Μονάχου και να μη ξεχνιόμαστε τα αμόκ δολοφονίας στην Αμερική.

pythari.gr

5 Μαίου 2016

Τι πρέπει να πάθουμε ακόμη για να τηρήσουμε ενιαία στάση;

Πόσο άδικο πνίγει τους πολίτες μίας χώρας όταν εξαθλιώνονται για να σώσουν ξένες Τράπεζες;
Πως να εκδηλωθεί τόση αγανάκτηση όταν ένα ολόκληρο Έθνος προδίδεται από τους ίδιους τους πολιτικούς του;
Το 2010 με έναν πολιτικά εγκληματικό τρόπο ο Παπανδρέου εξυπηρετεί τους Τοκογλύφους με το Μνημόνιο μετατρέποντας το ιδιωτικό χρέος της ελλάδας σε δημόσιο ρίχνοντας στη περιπέτεια
που ζούμε 10.000.000 έλληνες
Ακολουθούν Παπαδήμας, Σαμαράς, Τσίπρας.
Αφού έχουν παρασύρει τους Έλληνες ψηφοφόρους με ψέμματα όπως του Σαμαρά οτι δεν θα βάλει την υπογραφή του σε Μνημόνιο και του Τσίπρα οτι θα σκίσει τα Μνημόνια,

ένας ένας καίγονται πολιτικά και εξαφανίζονται αφού όμως έχουν εκτελέσει την αποστολή τους.

Όλα αυτά που γράφτηκαν απο το 2010 στα blogs μας τα ανακάλυψαν 6 χρόνια μετά κανάλια και εφημερίδες!

Έπρεπε βλέπεις να συνεισφέρουν κι αυτά στη ραδιουργία πνίγοντας αληθινές φωνές.

Και πως να αντιδράσεις;

-Δεν πιστεύω στην αποτελεσματικότητα του πεζοδρομίου αλλά και εαν κατέβεις στους δρόμους ο στρατός που λέγεται ΜΑΤ θα σε αναλάβει. Με σχέδιο και ελιγμούς μάχης. Δε το λέω εγώ.

Το λένε δημόσια απόστρατοι ανώτατοι αξιωματικοί της ελληνικής Αστυνομίας.

-Αν δε πληρώσεις σε εξαθλιώνει η Εφορία ή η Τράπεζα παίρνοντάς σου εισόδημα και σπίτι.

Μη το βασανίσουμε:

Που ποντάρανε όλοι αυτοί οι ραδιούργοι και ψεύτες;

Στο οτι για μία σειρά αιτιών ο σύγχρονος Έλληνας έχει μεταλλαχθεί σε σύγκριση με το ιστορικό του γονίδιο.

Αντί συνεργασίας και κοινής στάσης σε Εθνικό επίπεδο έντεχνα και μελετημένα τον έσπρωξαν στη πρακτική του  "ο σώζων εαυτόν σωθείτω".

Ακούστε λοιπόν άν άντέχετε την πραγματικότητα:

-Εξαθλιωθήκαμε για να σώσουμε το νόμισμα του Ευρώ των λίγων!

Παλεύουμε να σώσουμε ένα ακριβό νόμισμα που ελάχιστοι το καρπώνονται!

-Χάσαμε ένα μεγάλο κομάτι της ζωής μας για να σώσουμε ξένες Τράπεζες!

-Αυτά συνέβησαν γιατί πιστεύαμε οτι θα σταματήσουμε τη κατηφόρα από υποσχέσεις πολιτικών ραδιούργων και εντολοδόχων ξένων κέντρων.

Τι πρέπει να πάθουμε ακόμη για να τηρήσουμε ενιαία στάση;

pythari.gr

23 Μαρτίου 2016

 

Ηθελημένη η αδράνεια της Ευρώπης;


Crimes at BrusselsΘρησκευτικά ντοπαρισμένοι βλάκες, νομίζοντας οτι θα πάνε στο παράδεισο που τους τάζουν οι εγκληματίες καθοδηγητές τους, ανατινάζουν τα τομάρια τους παίρνοντας μαζί τους τη ζωή ανύποπτων αθώων πολιτών σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας.

Συνέχεια

21 Ιανουαρίου 2016

Η αντίσταση που δεν έγινε ποτέ

 

Θέλετε να συμφωνήσουμε στον ανορθόδοξο τρόπο που θέλησε να αντιμετωπίσει ο Βαρουφάκης την κατάσταση;
Πάμε λοιπόν παρακάτω:
Ούτε τα Κανάλια, ούτε οι Εφημερίδες προβάλανε την ΑΙΤΙΑ που ανέφερε ο πρώην υπουργός Οικονομικών για τις ενέργειές του. Σκατά ενημέρωση ...
Το λογισμικό της Ελλάδας είναι στα χέρια των Γερμανών! Σε απλή γλώσσα αντικαθιστούν αν όχι ακυρώνουν τον εκάστοτε Έλληνα υπουργό Οικονομικών κατά 99% ! Γνωρίζουν επί πλέον τι ακριβώς έχει στη τσέπη του ο Έλληνας φορολογούμενος και πως θα τον μεταχειριστούν!
Και τώρα να και τα προεόρτια:
Ο Κυριάκος δίνοντας μαθήματα "δυναμισμού" ζητάει μόνον

 

Συνέχεια

18 Νοεμβρίου 2015

Εισπρακτικές εταιρίες

Υπερ των συμφερόντων των Τραπεζών ή ...;

 

Ε.-Γειά σας για λόγους ταυτοποίησης τα στοιχεία σας!
Δ- ...
Ε.-Σας τηλεφωνώ για την ενημέρωση οτι το στεγαστικό σας υπολείπεται xxx Ευρώ .Έχετε κάνει καμμιά κατάθεση;
Δ-Έχω εξηγήσει και τις 5 προηγούμενες φορές που πήρατε οτι λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των
Ελλήνων ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο περιμένω απο το μοναδικό μου εισόδημα να καλύψω το υπόλοιπο στο τέλος του μηνός.
Ε-Ναι αλλά έχετε υπογράψει μία σύμβαση ρύθμισης του δανείου.
Δ-Όταν υπέγραψα αυτή τη σύμβαση
... Διαβάστε εδώ

 

6 Μαρτίου 2016

Αν υπάρχει στοιχειώδης διεθνής Δικαιοσύνη

 Ερντογάν και Μέρκελ να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας


Erdwan and Merkel's crimeΈγκλημα 1ο: Με ευθύνη Ερντογάν Τούρκοι πλουτίζουν υποσχόμενοι τη γη της επαγγελίας στους άμοιρους πολίτες, κυρίως της Συρίας,
που τελικά χάνουν τη πατρίδα τους, το βιός τους, τις ζωές τους, τα παιδιά τους και την ελπίδα τους, επιβαρύνοντας ταυτόγχρονα εξαθλιωμένες χώρες όπως την Ελλάδα.

Έγκλημα 2ο: Η Μέρκελ το Σεπτέμβριο έστειλε σαφέστατο μήνυμα στους πολίτες της Συρίας "ελάτε σ εμάς". Εξη μήνες μετά και επειδή έχανε τη δημοτικότητά της στη Γερμανία υποκίνησε άβουλους πολιτικούς και χώρες υποχείριά της να εγκλωβίσουν τους μετανάστες στην Ελλάδα της απόγνωσης.

Έγκλημα 3ο: Η Τουρκία του Ερντογάν μετά μεγάλης ευχαρίστησης και οικονομικής εκμετάλλευσης απο τους διακινητές της, διευκολύνει το εγκληματικό έργο εναντίον των Σύριων και της Ελλάδας.

Διογένης για pythari.gr

22 Ιανουαρίου 2016

Σόιμπλε:  Επικίνδυνος

 

Αχαρακτήριστος αλλά θα προσπαθήσουμε:

Μισάνθρωπος, δολοπλόκος, εκδικητικός, επικίνδυνος για τις Ευρωπαικές κοινωνίες

Επικίνδυνος ακόμη και για το Γερμανικό λαό καθώς η παρόμοια συμπεριφορά του Χίτλερ οδήγησε στην ισοπέδωση της χώρας τους.

Ένας επιστήμονας οικονομολόγος πρέπει να είναι ευγενικός. Αλήθεια είναι;

Ένας Ευρωπαίος πολιτικός πρέπει να είναι συναινετικός γιατί έχει να επιτύχει τη σύνθεση διαφορετικών λαών. Είναι συναινετικός;

Πρέπει να δείχνει σεβασμό στα θέματα που αφορούν λαούς των οποίων τη τύχη κατευθύνει.

Δείχνει σεβασμό;

Είναι σοβαρός ή είρωνας, αλλαζονικός, προσβλητικός;

Για οποιοδήποτε λόγο και οι όποιοι έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή φτωχοποίηση. Αντι για αλληλεγγύη και με το πρόσχημα της δήθεν "βοήθειας" το μίσος του για τους Έλληνες  όπως και το Ευρωπαικό του "σχέδιο" βρωμάνε από χιλιόμετρα μακρυά.

Τον εμπιστεύονται κάποιες Ευρωπαικές χώρες οτι δεν θα τους φερθεί ανάλογα αν δοκιμάσουν κάποια στιγμή να αποσπαστούν απο το "γλύψιμο" που επιδίδονται οι υπουργοί τους των Οικονομικών που αποτελούν και την "αυλή" του;

Είναι αυτό το δημιούργημα κατάλληλο να χαράξει πορεία Ειρήνης και Ευημερίας για τους λαούς της Ευρώπης;

Ακράδαντα πιστεύουμε οτι το μέλλον της Ευρώπης αυτή τη στιγμή είναι κυρίως στα χέρια ενός δυναμικού εργατικού λαού:

Του Γερμανικού λαού!

Διώχτε τον το συντομότερο!

Εξ αιτίας του η Ευρώπη και όχι μόνον η Ελλάδα εξελίσσεται σε καζάνι που βράζει!

http://www.pythari.gr

21 Ιανουαρίου 2016

Η αντίσταση που δεν έγινε ποτέ

 

Θέλετε να συμφωνήσουμε στον ανορθόδοξο τρόπο που θέλησε να αντιμετωπίσει ο Βαρουφάκης την κατάσταση;
Πάμε λοιπόν παρακάτω:
Ούτε τα Κανάλια, ούτε οι Εφημερίδες προβάλανε την ΑΙΤΙΑ που ανέφερε ο πρώην υπουργός Οικονομικών για τις ενέργειές του. Σκατά ενημέρωση ...
Το λογισμικό της Ελλάδας είναι στα χέρια των Γερμανών! Σε απλή γλώσσα αντικαθιστούν αν όχι ακυρώνουν τον εκάστοτε Έλληνα υπουργό Οικονομικών κατά 99% ! Γνωρίζουν επί πλέον τι ακριβώς έχει στη τσέπη του ο Έλληνας
φορολογούμενος και πως θα τον μεταχειριστούν!
Και τώρα να και τα προεόρτια:
Ο Κυριάκος δίνοντας μαθήματα "δυναμισμού" ζητάει μόνον εξεταστική εναντίον του Βαρουφάκη.
Εντάξει δε ξέρουμε ακόμη τι παραβίασε ...

Άλλωστε Σύνταγμα και νόμους πρόλαβαν και τα ξέσκισαν άλλοι και συνεχίζουν ...
Η ΝΔ, όλα τα κόμματα, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα μας πουν τη γνώμη τους στο οτι το Ελληνικό λογισμικό είναι
στα χέρια ξένου κράτους;
Παράτυπος ο Βαρουφάκης; Παράνομος;Αντισυνταγματικός; Μπορούμε να του φορτώσουμε μία νταλίκα στη πλάτη.
Είναι όμως ο μοναδικός που αποπειράθηκε να επαναστατήσει απέναντι στη Κατοχή.
Με συγκεκριμένο σχέδιο! Και με επενδύσεις απο μία τεράστια οικονομία τρισεκατομυρίων δολλαρίων όπως αυτή της Κίνας!
Και τον "φάγανε" από μέσα κι απ έξω!
Την αλήθεια πείτε στο κόσμο ...

Και οι αραχτοί του έδρανου και της ενημέρωσης, προτείνετε εσείς το δικό σας νόμιμο, συνταγματικό σχέδιο απέναντι στη Κατοχή!
Και μετά τον κρεμάτε !

http://www.pythari.gr

 20 Ιανουαρίου 2016

Στα λευκά η Ελλάδα!

Όσο κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να σου φορτώσουν τη διάθεση με το μαύρο τόσο η φύση τους αντιμάχεται με το άσπρο :)

18 Νοεμβρίου 2015

Εισπρακτικές εταιρίες

Υπερ των συμφερόντων των Τραπεζών ή ...;

 

Ε.-Γειά σας για λόγους ταυτοποίησης τα στοιχεία σας!
Δ- ...
Ε.-Σας τηλεφωνώ για την ενημέρωση οτι το στεγαστικό σας υπολείπεται xxx Ευρώ .Έχετε κάνει καμμιά κατάθεση;
Δ-Έχω εξηγήσει και τις 5 προηγούμενες φορές που πήρατε οτι λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των
Ελλήνων ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο περιμένω απο το μοναδικό μου εισόδημα να καλύψω το υπόλοιπο στο τέλος του μηνός.
Ε-Ναι αλλά έχετε υπογράψει μία σύμβαση ρύθμισης του δανείου.
Δ-Όταν υπέγραψα αυτή τη σύμβαση ...
Διαβάστε εδώ

Λίγα λόγια, χωρίς αναλύσεις σαν αρχή ...

 
Εκεί στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Γερμανία και όπου αλλού ...
Αν δεν συμμετέχετε πράγματι στο έγκλημα κατά αθώων ψυχών σε Μανχάτταν, Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη, Άγκυρα κλπ απλά για να επιβληθεί το δικό σας σύστημα στρατιωτικού και τραπεζικού τύπου διακυβέρνησης στο πλανήτη.
Αύριο κι όλας πηγαίνετε με στρατιωτικές επιχειρήσεις και κάντε σκόνη τους εγκληματίες αθώου κόσμου.
Δε χρειάζονται οι δορυφορικές λήψεις σας για να τους βρείτε.
Ξέρετε ποιοί είναι και που εδρεύουν.
Είναι αυτοί ακριβώς που εσείς κι ο καθένας ξεχωριστά εκπαιδεύσατε, οπλίσατε κι εφοδιάσατε.
Αν δε το κάνετε είσαστε οι υποκινητές και δημιουργοί ενός σατανικού σχεδίου.
Και οι λαοί σας ή οι άλλοι λαοί που σφαγιάζονται δε σας φταίνε σε τίποτα.

http://www.pythari.gr

Ερωτήματα:
ΟΙ ΗΠΑ διέλυσαν με στρατιωτικές επιχειρήσεις τη πρώην Γιουγκοσλαβία,εξαφάνισαν τον Μιλόγιεβιτς, αιματοκύλισαν το ΙΡΑΚ, εκτέλεσαν τον Σαντάμ και με πύραυλο ακριβείας έπληξαν το παλάτι του Καντάφι στη Λιβύη.
Γιατί δε διέλυσαν με αεροπορικά πυρά το ατελείωτο στρατιωτικό καραβάνι των δολοφόνων του ISIS που ήταν εύκολος στόχος στη πορεία τους προς Παλμύρρα?
Ποιός ο χειρότερος για τη Δύση; ο Σαντάμ Χουσείν που ήταν δικτάτορας μόνο για το λαό του ή μήπως η συμμορία που αυτοαποκαλείται ISIS και εγκληματεί επι παντός δήθεν "άπιστου" στο πλανήτη?
Το οξύμωρο ...
Για τις προηγηθείσες επεμβάσεις των ΗΠΑ υπήρχε παγκόσμια αμφισβήτηση μέχρι και κατακραυγή αλλά τις πραγματοποίησαν.
Για το θέμα του ISIS υπήρξε η παγκόσμια απαίτηση κυρίως προς τις ΗΠΑ να επέμβουν και αδράνησαν!
Η αδράνεια αυτή ήταν στρατηγικό λάθος ή ηθελημένη;

http://www.pythari.gr

Αφού "στεγνώσατε" τον Έλληνα πολίτη κάτω απο τα 1000 € ...

 ... το τέρμινο αυτό το μασκαρέψατε "πρώτη φορά Αριστερά" για να χτυπήσετε τα εισοδήματα απο 1000 έως 1500 ευρώ. Εκεί απέμειναν πλέον κάτι κέρματα!

Το άρθρο εδώ

 

 

19 Οκτωβρίου 2015

      Η κατάλληλη κυβέρνηση για το ...

 "στέγνωμα" πάνω απο τα 1000-1500€

Διαβάστε εδώ

18 Οκτωβρίου 2015

 

Η Μεταρύθμιση ... στα Τελη κυκλοφορίας

 

Το τι γέλιο και κλάμμα έχει να πέσει με την ιδέα της χρέωσης ... δακτυλίου στα ΙΧ !

Διαβάστε εδώ

 

Ελληνικές Ομορφιές ...

... που οι περισσότεροι δεν

 γνωρίζουμε

Περισσότερα

 

 

 

Pellet (Πέλλετ)

Στη μάχη κατά του

 πετρελαίου!

 

 

Περισσότερα

 
 

Το pythari.gr δημοσιεύει ανακοινώσεις, δηλώσεις απόψεις βουλευτών απ όποια παράταξη κι αν προέρχονται με το δικαίωμα απάντησης μας ή κριτικής.

11 Σεπτεμβριου 2015

 

Ανεξαρτητοποίηση της Σοφίας Σακοράφα

 

 


Η Δήλωση εδώ